Jööööööö

Förlåt för att jag inte uppdaterat nånting idag men imorse vaknade jag av att jag hade så jävla ont i mitt öra, tog febern och jag hade typ 37.8 vilket är mkt för mig. Så det blev ingen skola. It sucks för jag ligger efter lite och snart är det sommarlov och sen börjar vi 8 och då är det betyg. Tror att många kanske har fått intrycket av att jag inte bryr mig om mina betyg men det gör jag faktisk. Även om jag kanske inte vill bli advokat eller läkare så känns det väl bra att ha hyfsade betyg med tanke på att man pluggar i typ 16 år. Aja det löser sig väl.

Idag har jag iallafall inte gjort ett piss. Min syster är också sjuk så vi har typ legat o tittat på filmer hela dagen. Men imorgon är det valborg så jag tänker gå till skolan fast jag är lite sjuk. Jag ska typ vara med mina brudar och lite mer folk, men det blir en lung kväll för mig iallafall :)

Nu ska jag ta en till alvedon och lägga fram kläder tills imorgon sen ska jag gå och lägga mig. Puss :)

Let's bring it back

Hellu kära blogg läsare!
Förlåt för att min blogg är skit tråkigt just nu men jag ska försöka bättra mig! Ska fråga min bebis Kajsa om hon kan hjälpa mig att göra en header, hon har ju some mad skillz med sånt :)

Idag har jag iallafall hunnigt med ganska så mkt, gick upp typ 07.30 (!!!!!!) och klädde på mig och så sen åkte jag och mamma till stallet där vi fixa hästarna sen åkte jag, mamma, malin och cathrine till banan. Mamma har fixat bankort till mig nu så vi var där helt själva! Det var jätte skönt faktiskt :) Gick bra för mig och stjärnan tycker jag, typ första gången jag red han med boots, ska tävla om typ 2 veckor så det var väl på tiden :) Duktiga Zanna tog lite kort så det kommer inom sinom :)

Efter det åkte jag hem en snabbis innan jag åkte vidare till Fille, vi såg på världens äckligaste krockodil film, helt sick var det! Primeval eller nått hette den. Det var typ en jätte stor krockodil som hette gustave och sen var det en ivle lilla-gustave. Hahah låter helt störd men den var ganska bra tycker jag. Inte topnotch men nästan! 

Sen åkte jag hem och nu har jag dushat, smört in mig med B.U.S och fixat ansiksmask. Känner mig hyfsat fräsh. Resten av kvällen ska jag bara lyssna på musik och läsa min bok! Hahah mobba mig om ni vill men den är sjukt bra!! Har läst typ 100 sidor idag så jag hoppas att jag hinner läsa klart den snart, den heter iallafall, Ett nytt liv på köpet. Den är därimot topnotch!

Nu ska jag avrunda för jag vet inte vad jag skriver om längre :) Puss


Hej här är kul rubrik

Kom hem för kanske 1 timme sen, nu sitter jag o fille och tittar på top model, vi har typ käkat jordgubbar bara :)
Skolan idag var helt okej, vi fick sluta 40 minuter tidigare på sissta lektionen, eller vi hade ett häfte och när man var klar med det fick man gitta, och jag är ju ganska så kung på fysik så ;) näjdå men med lite hjälp från oscar och manetmax så fixa vi det snabbt.

Ikväll ska jag och Fille bara ta det lungt, imorgon åker jag till stallet på förmiddagen och sen har jag verkligen ingen aning om vad vi hittar på:)

Vi hörs snart för nu säger fille att hon är hungig.. :D pussss


Utan dig så är jag inte hel

Nu har jag dushat och druckigt te och städat mitt rum! Eller städat och städat jag slängde in alla kläder som låg på golvet i garderoben, fint! Ah nu ska jag titta klart på svensk hollywood fruar och sen gå o lägga mig.

Ska bjuda på min favorit låt, bryr mig inte om att den är gammal eller om ni tycker att den är dålig, alla får ju tycka som dom vill :)


Gisskurka

hahah kul jag är ibland asså.

Snart ska jag hoppa in i dushen och dusha jävligt länge. Sen ska jag göra iording te (får inte dricka cola längre) och sen tänker jag fan gå och lägga mig. Måste gå upp 23.12 och gratta min bästa beckilius som fyller fjortis! GRATTIS HJÄRTAT!

Nu ska jag kila. Puss


Hellu gays!

Just nu sitter jag i soffan och drygar med felicia på msn. Första skoldagen för den här veckan då, måndag är en utan dom bästa dagarna i skolan, vi har typ SO, där behöver man inte göra nånting, sen engelska i lilla matsalen och sen kemi med älsklings daniel! Jag kan ju säga att det inte blir så mkt jobb på lektionerna utan vi sitter mest alla och snackar om allt annat än kemi. Sen hade vi profil men jag hade glömt idrottskläder (smartäss) så jag, emma och fille cycklade ner till stan. Eller cyklade och cyklade, vi skulle åka alla tre på 1 cykel så det tog en jävla tid. Sen när vi kom till stan köpte Fille en bananbåts tröja och sen gick vi till tiptop (nya spicy) och käka, sen gick vi till torget och köpte massa jordgubbar, sen satt vi där och käkade och hade det bra. Igentligen skulle jag rida idag men vi tar det på onsdag istället, blir nog nice:D Efter stan åkte jag hem och så var jag med min älskade lillebror Fredrik! Så gullig, vi tittade på mtv mest:D

Nu måste jag igentligen städa mitt rum men jag har en känsla av att jag inte kommer göra det... hmm ;)




Grattis maaarcus

Haha fan vad fail det blev när vi skulle sjunga, haha. Snart ska jag gå ner och käka frukost o sen klä på mig och åka till stallet. Hhah nu vet jag inte vad jag ska skriva, LATEROO

arbets till mellan tempo
kort tempo


träningsvärk.se

älskar rubriken!

Blir inge uppsala imorgon men jag ska rajda ändå, vid 13. Men jag ska gå upp typ 8 och sjunga för min lillebror som fyller år.. grattis... haha nej men det blir kul, han fyller 12 :D

Funderar på om jag ska ta en cola till och vara lite social eller om jag ska stänga av mobilen och gå o lägga mig. Blir nog de sistnämnda, måste bara gå o hämta min favorit alvedon.

Juste håret! det blev väl ganska bra, skulle behöva klippa upp det lite men jag har inga pengar, fille klippte det lite i topparna o det blev bra. hahah annars hade jag dödat henne ;) närå.

hahah jag vet inte vad jag skriver,

 

nattinatti



Bjuder på en jätte vacker och inte alls gammal bild på mig och filé :D


VAFAN!!!!

VARFÖR FUNKAR INTE MIN FACEBOOK?? :(:(:(

godmorgon!

vaknade för typ 40 minuter sen, klädde på mig och nu har jag precis käkat frukost. Om typ 1 timme ska vi åka till Cathrine, sen går min buss 13.35 så jag får skynda mig som fan. Hinner inte uppdatera när jag kommer från stallet men jag gör det när jag har fixat håret.

Nu ska jag titta på nån film tills vi ska dra :)



Hajdo


vart fan har jag lagt alvedonen?!?

det sitter jag och funderar över just nu. haha typiskt :P
kom hem från stan för kanske 1 timme sen, gick till löshårstanten och pratde lite och beställde en tid, imorgon kl 14, och jag har inte prata med mamma än.. oups :D ska rida stjärnan vid 11 så det bli snabba puckar. sen på söndag så kanske jag ska åka med cathrine och malin till uppsala och titta på en kvaltävling men det är inte bestämmt än, hoppas:D

hahah är stålt över mig själv för idag när jag gick på stan hade jag inte fixat mig nånting! inte äns plattat håret....! gjorde en slarvig fläta sen var ready to go.

nu ska jag fortsätta titta på the city, hörs sen!

Här vare rubrik

chena!

kom hem för ungefär 1½ timme sen, lunch fodrade hästarna och sen käka lite och nu är jag typ död :) haha var och red stjärnan, gick jätte bra men fan vilken träningsverk jag kommer få! funderar på att dra in till stan och fixa håret men jag vet inte om jag orkar, om fille är på så gör jag de annars skiter jag i de:)

Blev ingen skola som ni kanske förstått, vaknade med jätte hög feber som vandlig, men jag orkar inte bara vara hemma så jag red iallafall, vi funderar på om det kan vara typ köttelfetber (?) haha ingen aning om vad det är men det är vad mina föräldrar sa iallafall :) a och då har man typ feber i flera månader, och så länge tänker jag ju inte vara hemma så jag gör som jag brukar, ignorerar problemet. ;)

ah nu lär jag ju typ borsta håret eller nått, haha LATEROO

juste, bilder från när jag red idag kommer inomsinomtid:)


Music

Här mina favoriter just nu, en del är gammla men skitsamma :)


eminem. 'Till I Collapse.


the script. Break Even.


jay sean ft. lil jon. Do You Remember.


jordin sparks. Don't Let It Go To Your Head.


håkan hellström. En Vän Med En Bil.


robyn. Handle Me.


timbaland ft. katy perry. If We Ever Meet Again.


wyclef jean. Knockin On Heavens Door.


sinead o'connor. Nothing Compares 2 U. 

Here we go again (again)

Haha ny blogg igen då, får väl hålla mig till den här ett tag :)

Den här veckan har sugigt hårt! Jag har varigt sjuk sen i tisdags så jag har bara typ sovigt hela dagarna, skit tråkigt verkligen :( Men imorgon tänker jag gå till skolan, frisk eller ej! Jag vaknar alltid med jätte hög feber så går den ner under dagen, skit ireterande!

Men imorgon efter skolan ska jag nog åka till Cathrine och hälsa på min stjärna :D Blir nog inte att rida så hårt eftersom jag har varigt sjuk men det är ju kul iallafall :)

Nu ska jag gitta ner och käka nybakda bullar!

Ceya!


Här har ni en bild på stjärnan him self!
Bilden är tagen av den otroligt duktiga fotografen Zanna!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0